Giresun Sanat

Vali Ünlü, Fındık Hasat Şenliği’ne Katıldı

Vali Ünlü, Fındık Hasat Şenliği’ne Katıldı
20 kez
05 Ağustos 2022 - 8:51

Vali Sayın Enver Ünlü ve diğer konukların katılımıyla, Giresun Belediyesi tarafından 4 Ağustos Perşembe günü Teyyaredüzü Mahallesi Taflancık Mevkii’nde “Fındık Hasat Şenliği” gerçekleştirildi.

Şenlik kapsamında ilk olarak fındık toplandı. Şenliğe katılan ressamlar tarafından fındık bahçeleri tuale yansıtıldı. Ayrıca bahçe içerisinde de resim sergisi açıldı. Ardından fındık toplama yarışması büyük bir heyecana ve renkli görüntülere sahne oldu. Fındık toplama yarışmasında Hülya Tozlu ve Hatun Yeşiltaş 27 kg ile birinciliği paylaşırken Pembe Tozlu 25 kg ile ikinci oldu. Şenlik kapsamında son olarak konuklara, kemençe ve horan eşliğinde pancar ve mısır ekmeği ikram edildi.

Vali Ünlü, Fındık Hasat Şenliği’ne ilişkin yaptığı paylaşımlarda şu ifadelere yer verdi: “Fındık hasadına sayılı günler kala Giresun Belediyemiz tarafından düzenlenen Fındık Hasat Şenliğine katıldık. Dolu dolu geçen bu güzel program için Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’na teşekkür ediyor ve tüm fındık üreticilerimize şimdiden hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum. Bugün üretmenin ve ülkemize değer katmanın bereket ve heyecanını paylaştığımız tüm kardeşlerimize gönülden teşekkür ediyorum. Rabbim muhabbetimizi ebedi, birliğimizi kuvvetli ve huzurumuzu daim eylesin.”
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...