Giresun Sanat

Vali Ünlü, Giresun İl Emniyet Müdürü Güzelyazıcı’yı Kabul Etti.

Vali Ünlü, Giresun İl Emniyet Müdürü Güzelyazıcı’yı Kabul Etti.
23 kez
09 Ağustos 2022 - 17:00

Sayın Valimiz Enver Ünlü, Giresun İl Emniyet Müdürü olarak atanan Recep Güzelyazıcı’yı 9 Ağustos Salı günü makamında kabul etti.

Vali Ünlü, 03.08.2022 tarihli Bakanlık Makamı Olur’u ile Giresun İl Emniyet Müdürü olarak atanan 1. Sınıf Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı’ya yeni vazifesinde başarılar diledi.

Giresun İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Güzelyazıcı, 1994 yılında Polis Akademisinden Komiser Yardımcısı unvanıyla mezun olmuş olup çeşitli illerde bu görevi yaptıktan sonra Ankara Elmadağ Şehit Mustafa Büyükpoyraz Polis Meslek Eğitim Merkezi’nde öğretim görevlisi, 02.07.2018 tarihinde 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi ederek Teftiş Kurulu Başkanlığında polis başmüfettişliği, ardından Trabzon Şehit Meriç Alemdar Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü, son olarak da Emniyet Genel Müdürlüğü Belge Yönetimi ve Koordinasyonu Daire Başkanlığı görevini yerine getirmiştir.

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...