Giresun Sanat

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU’NUN YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI 

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU’NUN YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI 
6 kez
12 Eylül 2022 - 8:02

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, yeni eğitim öğretim yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Şenlikoğlu mesajında, bir eğitim öğretim dönemine daha başlamanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, 2022-2023 eğitim öğretim yılının tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diledi.

Şenlikoğlu şöyle devam etti:

“Değerli öğretmenlerimiz, okul yöneticilerimiz ve eğitim camiamız, bugünümüzü ve yarınlarımızı imar ederek daha müreffeh kılmak adına sevgiyle, sabırla, şefkatle, merhametle ve fedakârlıkla yürüttüğünüz tüm çalışmalarınız ve emeğiniz bizler için çok değerlidir. Şimdiye dek olduğu gibi özverili çalışmalarınızın bu eğitim öğretim yılında da aynı şekilde devam edeceğinden şüphemiz yoktur. Ülkemizin son 20 yılda göstermiş olduğu gelişim; ekonomi, bilim, sanayi, kültür, spor ve sosyal alanlarda adından sıkça söz ettirmesi gelecek nesillerin daha güçlü bir Türkiye’de yaşayacaklarının göstergesidir. Bu gelişim ve büyüme geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin başarıları ile devam edecek ve Güçlü Türkiye yolundaki hedeflerimizin garantisi olacaktır. Bizlerde belediye olarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza ve eğitime her zaman gerekli desteği veriyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle başta büyük fedakârlıklarla çalışan öğretmenlerimiz olmak üzere tüm eğitim çalışanlarımızın, öğrencilerimizin ve kıymetli velilerimizin 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılını kutluyor, huzur, mutluluk ve başarı getirmesini temenni ediyorum”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...