Giresun Sanat

Vali Enver Ünlü’den, Keşap’taki Kurumlara Ziyaret

Vali Enver Ünlü’den, Keşap’taki Kurumlara Ziyaret
2 kez
22 Eylül 2022 - 0:24

Valimiz Sayın Enver Ünlü, 21 Eylül Çarşamba günü Keşap Kaymakamlığı başta olmak üzere resmî kurumlara birtakım ziyaretler gerçekleştirdi.

Vali Ünlü, ilk olarak 12 Ağustos 2022 tarih ve 31921 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi ile Keşap Kaymakamlığına atanan Kaymakam Nurullah Cemil Erciyas’a iade-i ziyarette bulunarak görevinde muvaffakiyetler diledi.

Ardından Keşap’ta görev yapan kurum amirleriyle Kaymakamlık makam odasında bir araya gelen Vali Ünlü’ye, kurumların yapmış olduğu hizmetler ve çalışmalar hakkında kurum amirleri tarafından bilgi verildi.

Devamında Keşap İlçe Emniyet Amirliği ve Keşap İlçe Jandarma Komutanlığını da ziyaret eden Vali Ünlü, burada yürütülen çalışmalar hakkında da bilgi aldı.

Vali Ünlü, ziyaret sonrası yapmış olduğu paylaşımda “Kaymakamlığımızı, İlçe Emniyet Amirliğimizi ve İlçe Jandarma Komutanlığımızı ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldık.” ifadelerine yer verdi.

 

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...