Giresun Sanat

Sayın Valimiz Enver Ünlü, Şehitlik Anıtı ve Tören Alanı’nda İncelemelerde Bulundu

Sayın Valimiz Enver Ünlü, Şehitlik Anıtı ve Tören Alanı’nda İncelemelerde Bulundu
7 kez
29 Eylül 2022 - 15:42

Vali Enver Ünlü, ilimizde Aziz Şehitlerimizin hatıralarını yaşatacak olan Şehitlik Anıtı ve Tören Alanı’nın yapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Yapım aşamasının sona gelindiği Şehitlik Anıtı ve Tören Alanı ile ilgili kontrol, teknik ve yüklenici firma görevlileri ile Vali Yardımcısı Dr. Davut Sinanoğlu’ndan bilgi alan Vali Ünlü, çalışmaların en kısa sürede bitirilmesi talimatını verdi.

Şehitlik Anıtı ve Tören Alanı; ilgili kurum yetkilileri, Şehit ailelerimiz ve Gazilerimizin görüşleri alınarak Giresun Merkez Yalı Mahallesi ile Bulancak/Yalıköy sınırları içerisindeki arazide yapılmakta olup proje içerisinde “Ay Yıldız” şeklinde “Şehitler Anıtı”, yöresel mimariye uygun şekilde inşa edilecek cami ve şadırvan ile otopark gibi çeşitli bölümler de yer almaktadır.

Vali Ünlü, Şehitlik Anıtı ve Tören Alanı incelemesinin ardından merhume Sıla Şentürk ve Kore Gazisi Rıza Kavak’ın kabirlerine de ziyarette bulundu.

 

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...