Giresun Sanat

Sayın Valimiz Enver Ünlü, DOKA’nın 152.Yönetim Kurulu Toplantısı’na Katıldı

Sayın Valimiz Enver Ünlü, DOKA’nın 152.Yönetim Kurulu Toplantısı’na Katıldı
3 kez
12 Ekim 2022 - 23:21

Valimiz Sayın Enver Ünlü, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) Yönetim Kurulunun Rize ilinde gerçekleştirilen 152.Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı.

Dönem başkanlığını Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’nun yürüttüğü, Valimiz Enver Ünlü’nün de katılım sağladığı, 152.Yönetim Kurulu Toplantısı, Rize Valisi Kemal Çeber ev sahipliğinde 11 Ekim Pazartesi günü Rize Çay Çarşısı Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

DOKA 152. Yönetim Kurulu Toplantısı’nda; 2024-2028 Dönemi Bölge Planı taslağı görüşülerek bu kapsamda bölge illerinde düzenlenmesi planlanan çalıştaylar hakkında bilgi verildi. Ayrıca imalat sanayinde faaliyet gösteren küçük ve orta ölçekli işletmelere yönelik Faizsiz Kredi Desteği Programının detaylarının anlatılmasının ardından illerden gelen çeşitli sektörel ve tematik alanlarda güdümlü proje teklifleri değerlendirildi.

DOKA Yönetim Kurulu Toplantısı’na; Giresun Valisi Enver Ünlü, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Rize Valisi Kemal Çeber, Artvin Valisi Yılmaz Doruk, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, DOKA Genel Sekreteri Onur Adıyaman, Artvin İl Genel Meclisi Başkanı Furkan Çakmak ve Gümüşhane İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu katıldı.

Vali Ünlü, toplantı sonrası yapmış olduğu paylaşımda “Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansının (DOKA) 152. Yönetim Kurulu Toplantısını Rize’de gerçekleştirdik. İlimiz ve bölgemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Vali Ünlü, toplantı öncesi Rize Valisi Çeber’i de makamında ziyaret etti. Ziyarette bölgesel olarak yürütülen çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Vali Enver Ünlü, toplantı sonrası, Vali Kemal Çeber öncülüğünde, diğer İl Valileri ve katılımcılarla beraber Rize Çay Çarşısı’nı gezdi.

152. YÖNETİM KURULU TOPLANTISI GÜNDEMİ

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı 152. Yönetim Kurulu Toplantısı’nda görüşülecek gündem maddeleri;

  • Yoklama ve Açılış,
  • 2024-2028 TR90 Bölge Planı Taslağının Görüşülmesi,
  • Mali Destek Programlarının Görüşülmesi,
  • Güdümlü Proje Önerilerinin Görüşülmesi,
  • İdari ve Mali İşlere İlişkin Hususların Görüşülmesi,
  • Kapanış.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...