Giresun Sanat

Valimiz Sayın Enver Ünlü, Muhtarlarla Yemekte Buluştu

Valimiz Sayın Enver Ünlü, Muhtarlarla Yemekte Buluştu
4 kez
20 Ekim 2022 - 19:38

Vali Enver Ünlü, 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Giresun Merkez mahalle ve köy muhtarlarıyla yemek programında bir araya geldi.

Giresun İl Özel İdaresi Kiraz Restoran’da 19 Ekim Çarşamba günü saat 12.30’da öğle yemeğinde muhtarlarla bir araya gelen Vali Ünlü, yemek boyunca muhtarlarla yakından ilgilenerek sohbet etti.

Kendilerine karşı gösterilen ilgi ve alakadan dolayı Vali Ünlü’ye teşekkür eden muhtarlar, köy ve mahallelerinde karşılaştıkları sorun ve isteklerini aktardılar.

Vali Ünlü, programla ilgili yapmış olduğu paylaşımda “19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle milletimize hizmet etmek gibi ulvi bir payeye ortak olan, demokrasimizin vazgeçilmez halkası, yerel yönetimlerin ilk basamağı ve mahalle ile köy sakinlerinin sesi olan değerli muhtarlarımızla yemek programında bir araya geldik.” ifadelerine yer verdi.

Vali Enver Ünlü’nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen yemek programına; Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım, Belediye Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu, Vali Yardımcıları Dr. Davut Sinanoğlu ve Muhammet Çiftci, İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı, İl Jandarma Komutanı J.Kd. Albay Özgür Özer, Sahil Güvenlik 73 Komutanı Yüzbaşı Emre Meral, İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Şahin ile protokol üyeleri ve muhtarlar katıldı.

 

 

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...