Giresun Sanat

GİRESUN’DA CUMHURİYET BAYRAMI HEP BİRLİKTE KUTLANACAK

GİRESUN’DA CUMHURİYET BAYRAMI HEP BİRLİKTE KUTLANACAK
13 kez
26 Ekim 2022 - 15:16

Bütün milli bayramlarda vatandaşları coşkulu alanlarda buluşturan Giresun Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın en güzel ve coşkulu bir şekilde kutlanması için çeşitli etkinlikler düzenleyecek.

Bu kapsamda; Cumhuriyetimizin 99. yılı kutlamaları nedeniyle belediye ekipleri şehri bayraklarla donatıyor. Ekipler tarafından Atapark, Gazi Caddesi ve Yeniyol toplam 1.000 metre uzunluğunda sıralı bayrakla süslenirken, sahil karayolunda bulunan üst geçitlere de Gazi Mustafa Kemal Atatürk posterleri ve bayraklar asılıyor.

28 Ekim Cuma günü saat 13.00’de Giresun Kalesi’nden belediye ekipleri tarafından 7 pare top atışı yapılacak. 29 Ekim günü saat 18.30’da Yeniyol mevkiinde bulunan Çotanak İlkokulu önünden başlayarak Atapark’ta sona erecek olan Cumhuriyet fener alayı renkli görüntülere sahne olacak. Gencinden yaşlısına, kadınından erkeğine binlerce kişi ve protokol belediye bandosu eşliğinde ellerinde Türk bayrakları ve meşalelerle coşku içerisinde yürüyecek.

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları aynı akşam görsel bir şölenin sunulacağı havai fişek gösterisi ile devam edecek olup, dilek feneri balonları da gökyüzüyle buluşturulacak.

Ayrıca, saat 19.23’de Cihan Uzunahmetoğlu ve diğer solistler, saat 20.45’de ise Ceren Ece Öksüz Atapark’ta verecekleri muhteşem konserler ile Cumhuriyet Bayramına yaraşır coşku yaşanacak.

ŞENLİKOĞLU’NDAN DAVET

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ise 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına tüm vatandaşları davet etti.

Başkan Şenlikoğlu: “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere armağan ettiği Cumhuriyet’imizin 99. yılını her yıl olduğu gibi coşku içerisinde kutlayacağız. İçerisinde Cumhuriyet sevgisi olan herkesi Cumhuriyet coşkusunu birlikte yaşamak için fener alayı yürüyüşümüze ve konserlerimize davet ediyorum.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...