Giresun Sanat

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU’NUN 10 KASIM MESAJI

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU’NUN 10 KASIM MESAJI
16 kez
09 Kasım 2022 - 13:12

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 84. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Şenlikoğlu mesajında : “Bugün Türkiye Cumhuriyeti’nde, bağımsız ve özgür olarak yaşıyorsak, bu durumu başta Ulu Önder Mustafa Kemal olmak üzere Kurtuluş Savaşı’nın kahramanlarına borçluyuz.” dedi.

Şenlikoğlu şöyle devam etti:

“Atatürk’ün Türk Milleti’ni müşterek bir ideal etrafında birleştirerek kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkma konusundaki hedefine bugün de emin adımlarla ilerliyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin istikrar içinde büyümesi ve demokrasinin standartlarını her geçen gün yükseltmesi için yılmadan yorulmadan çalışmayı sürdüreceğiz. Mustafa Kemal Atatürk ülkemizin ve milletimizin her zaman hak ettiği değeri görmesi için son nefesine dek çalışmış, canı pahasına yarınlarımız için mücadele etmiştir. Kendisi milletine duyduğu sonsuz güven ve inancıyla çıktığı zorlu yolda, milletimizi müşterek bir ideal etrafında birleştirmeyi başararak istiklal mücadelemizi Cumhuriyetimizin kuruluşuyla taçlandırmıştır. Sadece milletimize değil, başka milletlerce de rol model kabul edilmiş ve adı, tarihe altın harflerle kazınmıştır.

Bu duygu ve düşüncelerle, vefatının 84. yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile birlikte, milleti için canını feda etmiş tüm şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi; şükranla ve saygıyla anıyorum.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...