Giresun Sanat

Valimiz Sayın Enver Ünlü, Öğretmenleri Makamında Kabul Etti.

Valimiz Sayın Enver Ünlü, Öğretmenleri Makamında Kabul Etti.
34 kez
23 Kasım 2022 - 13:30

Vali Enver Ünlü, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu ve beraberindeki öğretmenleri makamında kabul etti.

Valilik Makamında 23 Kasım Çarşamba günü saat 11.00’de gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Ünlü, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden mahrum bir millet, henüz bir millet adını alma yeteneğini kazanamamıştır.” sözleriyle öğretmenlik mesleğinin önemine bir kez daha dikkat çekti.

Vali Ünlü, ilimize ve ülkemize verdikleri hizmetlerden dolayı öğretmenlerimize teşekkür ederek; başta şehit öğretmenlerimiz olmak üzere, ebediyete uğurladığımız bütün öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anarak, ömürlerini bu onurlu görevle geçirmiş olan emekli öğretmenlerimizin ve bütün çalışan öğretmenlerimizin, öğretmenler gününü kutlayıp sevdikleriyle birlikte sağlık ve huzur dolu günler geçirmelerini diledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Tosunoğlu tarafından da 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle ilimizde gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında Vali Ünlü’ye bilgi verildi.

Ziyarette öğretmenler de öğretmenlik mesleği ile ilgili duygu ve düşüncelerini ifade ederek kabulden dolayı Vali Ünlü’ye teşekkür ettiler. Ayrıca Giresun Fen Lisesinde görev yapan öğretmenlerimiz tarafından Vali Ünlü’ye, okulun yayın organı olan “GFL GASTE” 24 Kasım Öğretmenler Günü özel sayısını da hediye ettiler.

Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...