
Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle Bilgi Evleri, Konservatuvar ve Halk Eğitim Merkezlerimizde görev alan öğretmenlerle bir araya geldi.
Öğretmenleri Kale Sosyal Tesisleri’nde ağırlayan Başkan Şenlikoğlu, öğretmenler günü nedeniyle kaleme aldığı mektubu ve hazırlanan hediyeleri öğretmenlere takdim etti.
Bilgi Evlerinde görev yapan 33 öğretmen ve konservatuvar bünyesinde görev yapan 25 öğretmenin katıldığı buluşmadan son derece memnun kalan öğretmenler düzenlenen program için Başkan Şenlikoğlu’na teşekkür ettiler.
Kahvaltılı programa ev sahipliği yapan ve katılan tüm öğretmenlerle yakından ilgilenen Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ise yaptığı konuşmada, Belediye Bilgi Evleri ve Konservatuvarı ile yaklaşık 2 bin 500’e yakın öğrenciye hizmet verdiklerini dile getirerek: “Yarınlarımızın yetiştirilmesi görevini fedakârca üstelenen siz kıymetli öğretmenlerimiz, ülkemizin geleceği açısından çok büyük sorumluluk taşıyor ve bu görevi layıkıyla yerine getiriyorsunuz. Sizler geleceğimize ışık tutuyor, yeni nesiller yetiştirmek için fedakârca gayret ediyorsunuz. Tekrar sizlerin bu anlamlı gününüzü kutluyor, katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.









BİLGİ YURDU KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURUR
GİRESUN GAZETECİLER DERNEĞİ’NDE BEKİR BAYRAM DÖNEMİ DEVAM EDİYOR
Bulancak Belediyesi’nden Hazineye 600 Milyon Liralık Yer Tahsisi
GİRESUN’DA LEZZET ŞÖLENİ
ŞEHİR TİYATROSU DRAMA KURSLARINDA DÖNEM SONU HEYECANI
SAHNE SENİN!
DOCTOREM’İN ÜST DÜZEY LİDERLERİ GİRESUN’A GELİYOR
