Giresun Sanat

Vali Ünlü ’den Öğretmenler Gününde Okul Ziyaretleri

Vali Ünlü ’den Öğretmenler Gününde Okul Ziyaretleri
admin( ertan@giresundasanat.com )
17 kez
25 Kasım 2022 - 7:25

Sayın Valimiz Enver Ünlü, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Giresun Fen Lisesi ile Aksu 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesini ziyaret etti.

Vali Ünlü, ziyaret ettiği okullarda öğretmenlere çiçek vererek 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı. Ziyaretler sırasında; İl Milli Eğitim Müdürümüz Ertuğrul Tosunoğlu ile okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler de hazır bulundu.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerde, öğretmenlerle uzun uzun sohbet eden Vali Ünlü, eğitim öğretim faaliyetlerindeki azim ve özverilerinden dolayı bütün öğretmenlere ayrı ayrı teşekkür etti.

Vali Enver Ünlü, ziyaretlerle ilgili yaptığı paylaşımda; “Her çocuğun yetişme çağında örnek aldığı ‘öğretmen’ adında bir kahramanı vardır. Görkemli bir geçmişten ışıltılı bir geleceğe ancak değerli öğretmenlerimizle kanat açabiliriz. Büyük bir mesuliyet duygusuyla gösterdikleri gayret için de minnettarız.  Aklı hür vicdanı hür nesiller sizin eseriniz. Güzel vatanımızın dört bir yanında çocuklarımızı büyük bir fedakârlıkla yetiştiren, geleceğin parlak ve müreffeh toplumlarının yegâne mimarları olan öğretmenlerimizle gurur duyuyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...