Giresun Sanat

BELEDİYECİLİK HİZMETLERİ TEK ÇATI ALTINDA KESİNTİSİZ DEVAM EDİYOR

BELEDİYECİLİK HİZMETLERİ TEK ÇATI ALTINDA KESİNTİSİZ DEVAM EDİYOR
14 kez
22 Aralık 2022 - 14:12

Giresun Belediyesi vatandaşa sunduğu temel belediyecilik hizmetlerine kesintisiz devam ederken belediye hizmetlerinden yararlanmak isteyen vatandaşların Belediye’ye erişimini daha erişilebilir kılmak amacıyla Bulancak Durağı mevkiinde faaliyete açılan yeni hizmet binası vatandaşların işlerini kolaylaştırıyor.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun göreve başlamasıyla birlikte Giresun’a yakışır modern ve kurumsal bir yapıda hizmet vermeye başlayan Belediye, bu hizmetlerin daha kaliteli sunulması için 2020 yılında atıl durumda bulunan eski yapı binanın kiralamasını yaparak tadilatına başladı. 2021 yılının sonu itibariyle tadilatı tamamlanan yeni belediye hizmet binası geride kalan 1 yıl boyunca vatandaşların belediye hizmetlerine kolay ve daha rahat erişmesine imkan sağlıyor.

Önceki yıllardan belediyenin dağınık hizmet birimleri 7 katlı yeni bina ile birlikte tek çatı altında toplandı. Fen İşleri Müdürlüğü, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Kültür İşleri Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü, Hukuk İşleri Müdürlüğü, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Plan ve Proje Müdürlüğü, Sağlık İşleri Müdürlüğü, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Teftiş Kurulu Müdürlüğü, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü, Mali Hizmetler Müdürlüğü, Bilgi İşlem Müdürlüğü, Gelir Birimi ve İmar ve Şehircilik Müdürlüğü gibi vatandaşların yoğun şekilde kullandığı 19 müdürlük yeni hizmet binasında belediyecilik hizmetlerini vatandaşlar ile buluşturuyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...