Giresun Sanat

ORKUN ÖZELLER KİMDİR BİLİYORMUSUNUZ 24.12.2022 SAAT:14-16 ÇARIKÇI OTEL

ORKUN ÖZELLER KİMDİR BİLİYORMUSUNUZ 24.12.2022 SAAT:14-16 ÇARIKÇI OTEL
1.561 kez
22 Aralık 2022 - 1:35
Uzun yıllar birlikte görev yaptığım Orkun Özeller’i milli duruşundan, vatanseverliğinden şüphe duymadığım, terörle mücadelede cesaretine ve kahramanlığına tanık olduğum, komutanlık yetenekleriyle temayüz etmiş bir subay olarak tanıdım. Kendisini İncirlik’te görevlendirdiğim zaman, tarihi kırılma noktalarının yaşandığı çok kritik bir dönemdi. Emperyalist emellere karşı milli menfaatlerimizden hiçbir taviz vermeden başarıyla görevini tamamlamıştır.

Kitapta bahsi geçen konuların tanığı olarak İNCİRlik Ağacı kitabının özellikle genç nesiller tarafından okunmasını önemli buluyorum.

Kayseri Komando Tabur Komutanı olduğu dönemde surda görev almış hem PKK hem de FETÖ ile mücadele etmiştir. Daha önce Kosova Barış Gücü Türk Taburu’nda görev almış kendisini gözaltına almaya çalışan 4 Alman askerine esir olmamış tek başına karşı koymuş Türk subayının onurunu şerefini korumuştur.
Ve en önemlisi;
10 Mayıs 2017’de İncirlik’te DEAŞ’la Mücadele Koalisyon Karargahında bir veda ve madalya töreni yapılıyor. Bu törende gösterdiği üstün başarılardan dolayı ‘Bir Türk Subayına’, ABD Komutanlığı tarafından madalya ve beratı takdim ediliyor. Bu madalyayı ‘Doğal Kararlılık Harekatı Komutanlığı’ adına takacak olan ABD’li Albay Kevin Leahy… Madalya; sahasında verilen en üst ikinci büyük madalya. Yani kıymeti çok büyük.
İşte o madalya töreninde sahneye çıkıp Amerikalıların gözlerinin içine bakarak Madalyayı verenler benim düşmanım olan YPG (PKK) ile işbirliği içindedir. Onurum, bu madalyayı kabul etmeme müsaade etmiyor” diyerek amerikalıların yüzlerine verdikleri madalyayı ve ne kadar iki yüzlü sahtekar olduklarını yaptığı konuşmasıyla tokat gibi çarpan yapıştıran ve tören salonunu terk eden kahraman Türk subayının adıdır Orkun Özeller seninle ne kadar gurur duysak azdır komutanım.
Komutanımızın babası Engin özeller oğlunu böyle tanımlıyor. Gerçek bir Atatürkçü, gerçek bir Türk milliyetçisidir. Her yönüyle mükemmel bir insandır. Evet, ben oğlumla gurur duyuyorum.”
Bizlerde Atatürkçü Türkiye Cumhuriyetine tüm varlığıyla bağlı ve gerçekten milliyetçi olan vatanı uğruna can vermekten çekinmeyen bütün subaylarımızla astsubaylarımızla erbaş ve erlerimizle gurur duyuyoruz minnettarız iyi ki varsınız..
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...