
Giresun Belediyesi Vahit Sütlaş Sahnesi yine müzik dolu bir Perşembe akşamında Giresunlu müzikseverlerin akınına uğradı.
Her hafta farklı türde konserlerin gerçekleştiği sahnede bu hafta Hayati Karaman dinleyicileri ile buluştu. Funk, Regie ve Rock türlerinde yabancı ve yerli parçalarla katılımcıları coşturan Karaman gördüğü ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Şunu tüm içtenliğimle söyleyebilirim ki Giresun’un diğer şehirlere nazaran çok ilgili bir dinleyici kitlesi var. Başka şehirlerde bu ilgiyi alakayı görmek mümkün değil. Dinleyicilerin enerjileri bile bir başka. Bu Perşembe konserleri gerçekten bu şehre büyük renk kattı. Ben bu fikri hayata geçiren Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’na ve emeği geçenlere gerçekten çok teşekkür ediyorum. Giresun müziksiz, müzik Giresun’suz olmaz, olamaz. Hep müzikle kalın.” dedi.
Birbirinden coşkulu parçalara sahne olan program daha sonra alkışlar eşliğinde son bulurken, 29 Aralık Perşembe günü Konservatuvar personellerinden oluşan orkestra eşliğinde solist Cihan Uzunahmetoğlu’nun “Yıl sonu Konseri” adı altında Anadolu Rock türünde bir program gerçekleştirileceği belirtildi.








23 NİSAN 1920’YE UZANAN ÇİLELİ YOLLARIN PERDE ARKASI
Görele’de Gençlere “Bir Duruş” Rehberliği
Giresun’da Anlamlı Yürüyüş:
What Unites Us – Bizi Ne Birleştir?
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkuyla Kutlandı
BASIN AÇIKLAMASI
ZİHNİMİN KÜÇÜK ODALARINDA SERGİSİ CAN AKENGİN SERGİ SALONU’NDA
