Giresun Sanat

BÜŞRA AKYÜZ MİLLİ TAKIMA DAVET EDİLDİ

BÜŞRA AKYÜZ MİLLİ TAKIMA DAVET EDİLDİ
135 kez
27 Aralık 2022 - 9:23
Kadınlar Hentbol Türkiye Süper Ligi’nde mücadele eden Görele Belediyesi Spor Kulübümüzün alt yapısında yetişerek, A Takım kadrosunda yerini alan Büşra Akyüz 8-12 Ocak 2023 tarihinde Ankara’da yapılacak U19 Milli Takımına davet edildi.
Belediye Başkanımız Tolga Erener, Akyüz’ü tebrik ederek, başarılar diledi.
6 yıl önce Görele Belediyesi Spor Kulübümüzün gerek alt yapısında gerekse A Takımında ve hentbola gönül vermiş kızlarımız için başlattıkları sosyal projenin meyvelerini vermeye başladığını belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, şunları kaydetti:
“Görele Belediyesi Spor Kulübü olarak Hentbol Branşımızda alt yapımızdan yetişen Görele’li kızımız Büşra Akyüz U-19 Milli Takımına davet edildi. Birçok alt yapıdan yetişen kızımız Süper Lig’de olduğumuz için sınavsız olarak Üniversitelerde Beden Eğitimi bölümünde okumaya hak kazandı. Şimdi çevre ilçelerden gelen ve Hentbolcu olmak isteyen kızlarımız Görele’deki okullara kaydını yaptırdı ve burada yaşıyorlar. Kızlarımızın hayatına olumlu yönde dokunmak bizleri de mutlu ediyor. Nice Büşra’lar yetiştireceğiz. Başta Kulüp Başkanım Cihan Somuncu ve hocamız Mehmet Ali Binen ile emeği geçen herkese teşekkür ederim”
Bir ‎1 kişi, ayakta ve ‎şunu diyen bir yazı'‎BÜŞRA AKYÜZ 28 ی CASE‎'‎‎ görseli olabilir
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...