Giresun Sanat

Valimiz Sayın Enver Ünlü’nün Yeni Yıl Mesajı

Valimiz Sayın Enver Ünlü’nün Yeni Yıl Mesajı
51 kez
30 Aralık 2022 - 22:45

Valimiz Sayın Enver Ünlü, yeni yıla girerken bir kutlama mesajı yayınladı.

Vali Ünlü, yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Değerli Hemşehrilerim

Unutulmayacak hatıralar ve kazanımlarla 2022 yılını geride bırakarak, iyilik ve güzelliklerin daha fazla olacağına inandığımız yeni bir yıla girmenin heyecan ve mutluluğunu paylaşıyoruz.

Bilindiği gibi her yeni yıl, daha müreffeh yarınlara ulaşmamızı sağlayacak yeni başlangıç ve fırsatları da beraberinde getirmektedir. 2023’de de Devlet Büyüklerimizin yakın ilgi ve destekleriyle vatandaşlarımızın daha güvenli, konforlu ve modern bir hayat sürmelerine imkan sağlayacak, ilimizin ve ülkemizin daha da gelişmesine ve kalkınmasına katkı sunacak proje ve yatırımlara kavuşmaya devam edeceğiz.

Türkiye Yüzyılı’ndan aldığımız güçle siz değerli hemşehrilerimize daha iyi hizmet etme ve Giresun’umuzun potansiyelini daha iyi noktalara taşıma çabamızı azimle sürdüreceğiz. Her türlü başlangıç ve sonlanışı bir muhasebe vesilesi sayarak tüm birikimlerimizle zengin bir geleceğe doğru emin adımlarla ilerleyeceğiz.

Bu vesile ile Türkiye Yüzyılı’nın şahlanacağı 2023 yılının Aziz Milletimize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve hayırlar getirmesini temenni ediyor, yeni yılınızı en içten duygularımla kutluyorum.

Sevgi ve saygılarımla…”

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...