Giresun Sanat

“BASIN, VATANDAŞIN GÖREN GÖZÜ, İŞİTEN KULAĞI VE SÖYLEYEN DİLİDİR”

“BASIN, VATANDAŞIN GÖREN GÖZÜ, İŞİTEN KULAĞI VE SÖYLEYEN DİLİDİR”
14 kez
09 Ocak 2023 - 16:07

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Şenlikoğlu, mesajında: “Basın, her zaman doğru, tarafsız, ilkeli habercilik yaparak, objektif davranarak haber alma özgürlüğümüzü sağlayan en etkili araçtır.” diyerek şunları kaydetti:

“Gece gündüz çalışan ve toplumun gerçekleri öğrenmesinde ve sesini duyurmasında önemli rol oynayan basın, ahlak kuralları çerçevesinde çalışarak kamuoyuna en doğru bilgiyi verme gayreti içerisindedir. Basın, vatandaşın gören gözü, işiten kulağı ve söyleyen dili olarak demokrasinin en temel unsurlarından birisidir. Basın sektöründe muhabirinden, yazarlarından, editöründen, matbaa personeline kadar tüm arkadaşlarımız fedakârca çalışmaktadır. Ülkemizin ve Giresun’umuzun sorunlarını kamuoyuna aktaran ve sorunların çözümünde toplum mekanizmasının daha sağlıklı şekilde çalışmasına yardımcı olan, basın mensuplarımızı kutluyorum. Basın mensubu kardeşlerimiz görevlerini yerine getirirken yardımcı olmak hepimizin görevidir. Basınımızın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Giresun’umuzun hak ettiği yere ulaşması için önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, meslek hayatlarında başarılı bir yıl geçirmelerini diliyorum. Aramızdan ayrılarak ebediyete intikal eden basın mensuplarımızı da rahmetle anıyorum.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...