Giresun Sanat

BAŞKANIMIZ GAZETECİLERLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKANIMIZ GAZETECİLERLE BİR ARAYA GELDİ
24 kez
12 Ocak 2023 - 15:58
Belediye Başkanımız Tolga Erener, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” olması dolayısıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi.
Belediye Başkanımız Tolga Erener, gazeteciliğin haber alma konusunda çok önemli görev üstlendiğini söyledi.
Gazetecilik her meslek gibi çok saygı değer bir meslek olduğunu belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Sizler çok önemli ve değerli insanlarsınız. Çünkü basın dediğimiz zaman aklımızda bizlerin sesini duyuran hizmetlerimizi yansıtan doğru haberleri yazan insanları bilgilendiren yanlış şeylere dur diyen insanlarsınız. Bizim için çok değerlisiniz. Onun için ben eli hür, vicdanı hür, kalemi hür bütün basın emekçilerinin önünde saygıyla eğiliyorum” dedi.
Görele Belediyesi olarak çok güzel işlere imza atıp, çok doğru projeler üretip hayata geçirdiklerini ifade eden Belediye Başkanımız Tolga Erener, şunları kaydetti:
“Görele Belediyesi olarak her yıl yaptığımız gibi bu yılda siz saygı değer dostlarımızla bir arada olmaktan dolayı son derece mutluyuz. Gazeteciliğin ne kadar zor bir iş olduğunu bilenlerden biriyim. Sizlere çok teşekkür ediyorum”
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...