Giresun Sanat

ŞENLİKOĞLU’NUN BERAT KANDİLİ MESAJI

ŞENLİKOĞLU’NUN BERAT KANDİLİ MESAJI
19 kez
05 Mart 2023 - 21:27

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak tüm İslâm âleminin ve hemşehrilerinin kandilini tebrik etti.

Başkan Şenlikoğlu mesajında: “Şaban ayının içerisinde yer alan, rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan Ramazan Ayının habercisi, bağışlanma gecesini idrak etmenin mutluluğu içerisindeyiz. Berat gecesi Peygamber Efendimizin ifadesi ile af, mağfiret ve aydınlanma gecesidir.’’ dedi.

Şenlikoğlu şöyle devam etti:

“Berat Kandilimiz, bizlere manevi bir nefes aldırma, gönül dünyamızı temizleme ve kendimizi sorgulama fırsatı sunar. Bu mübarek gece tüm İslam alemi için önemli bir fırsattır. Dargınlıkları ve küskünlükleri unutmalı, nefsimizle yüzleşip, hata ve günahlarımız için Allah’tan af dilemeliyiz. Özellikle ülkemizi derinden etkileyen depremden dolayı kardeşliğimizi, dayanışmamızı, maneviyatımızı en üst seviyeye çıkararak, bu mübarek kandil gününü en iyi şekilde değerlendirmemiz gerekmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşehrilerimizin Berat Kandili’ni tebrik ediyor, bu mübarek gecenin birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini, ülkemize ve tüm insanlığa esenlik ve huzur getirmesini temenni ediyorum.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...