Giresun Sanat

Vali Enver Ünlü, Giresunspor Yönetimini Kabul Etti

Vali Enver Ünlü, Giresunspor Yönetimini Kabul Etti
11 kez
07 Mart 2023 - 21:52

Vali Enver Ünlü, yapılan son kongrede Giresunspor başkanlığına seçilen Nahid Ramazan Yamak ve yeni yönetim kurulu üyeleri ile Teknik Direktör Hakan Keleş’i makamında kabul etti.

Valilik Makamında 7 Mart Salı günü gerçekleştirilen ziyarette Vali Enver Ünlü, yapılan son kongrede Giresunspor başkanlığına seçilen Nahid Ramazan Yamak ve yeni yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi.

Vali Ünlü, ayrıca 6 Şubat’ta yaşadığımız yüzyılın afetinde örnek bir duruş sergileyerek afetzedelerimiz için bölgeye yardım faaliyetleri yürüten ve ilimizde misafir edilen afetzedelerimizi müsabakalara davet eden, çeşitli etkinlikler düzenleyerek onlarla sıcak bir gönül bağı kuran Giresunspor’a ve emeği geçenlere, heyet nezdinde bir kez daha teşekkürlerini iletti.

Giresunspor’un şehrin marka değerlerinden biri olduğunu da vurgulayan Vali Ünlü, herkesin ve her kesimin Giresunspor’a destek vermesini istedi.

Giresunspor Başkanı Yamak tarafından da Vali Ünlü’ye çiçek takdim edilirken ziyaret çekilen hatıra fotoğraflarının ardından iyi niyet temennileriyle sona erdi.

Vali Ünlü, ziyaret sonrası yapmış olduğu paylaşımda “Giresunspor başkanlığına seçilen Nahid Ramazan Yamak ve yeni yönetim kurulu üyeleri ile teknik direktör Hakan Keleş’i Valiliğimizde ağırlayarak yönetimimizi tebrik edip, yeni görevlerinde başarılar diledik.

Kulübümüze elim depremde bölgeye yaptıkları yardımlardan dolayı da teşekkürlerimizi ilettik. Bu vesile ile Saruhan Bolat evladımız başta olmak üzere afette ebediyete irtihal eden tüm vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum.” sözlerine yer verdi.

 

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...