Giresun Sanat

Sayın Valimiz Enver Ünlü’den A Milli Kadın Hentbol Takımımıza Ziyaret

Sayın Valimiz Enver Ünlü’den A Milli Kadın Hentbol Takımımıza Ziyaret
9 kez
30 Mart 2023 - 8:14

Sayın Valimiz Enver Ünlü, 2023 IHF Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri play-off turu maçı hazırlıklarını sürdüren A Milli Kadın Hentbol Takımı’nı ziyaret etti.

2023 IHF Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri play-off turunda Sırbistan ile oynayacağı maçlar için 27 Mart’ta Giresun’da kampa giren A Milli Kadın Hentbol Takımı’na moral ziyaretinde bulunan Vali Ünlü’yü, Gençlik ve Spor İl Müdürü V. Muzaffer Ergün ile teknik heyet karşıladı. Ziyarette İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı ve İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Özgür Özer de hazır bulundu.

Giresun Hüseyin Avni Alparslan Spor Salonu’nda antrenörler eşliğinde play-off maçlarına hazırlanan A Milli Kadın Hentbol Takımı’nın çalışmaları hakkında teknik ekipten bilgi alan ve ülkemizi temsil eden başarılı sporcuları ayrı ayrı tebrik ederek başarı ve kolaylıklar dileyen Vali Ünlü, her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını belirterek, A Milli Kadın Hentbol Takımı’nı ilimizde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Teknik ekip ile bir süre sohbet ederek Milli Takım oyuncularına çiçek hediye eden Vali Ünlü’ye, Milli Takım oyuncuları da Giresun’daki kamp çalışmalarının güzel ve verimli geçtiğini ifade ederek kendilerine moral ziyaretinde bulunduğu ve destekleri için teşekkür ettiler.

Vali Ünlü,  Milli Takım’ın başarılı olacağına yürekten inandığını belirterek ziyaret ile ilgili olarak “Yüreğimiz sizinle! A Milli Kadın Hentbol Takımımızı 7 Nisan’da Giresun’umuzda oynanacak Türkiye-Sırbistan müsabakası öncesi antrenman esnasında ziyaret ederek başarılar diledik.” paylaşımında bulundu.

Giresun Hüseyin Avni Alparslan Spor Salonu’nda gerçekleştirilen ziyaret, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

İLK KARŞILAŞMA 7 NİSAN’DA

A Milli Kadın Hentbol Takımı, Giresun Hüseyin Avni Alparslan Spor Salonu’nda 7 Nisan Cuma günü saat 17.00’de play-off turu ilk maçında Sırbistan’ı ağırlayacak.

Bu karşılaşmanın rövanşı da 12 Nisan Çarşamba günü saat 19.00’da Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da Sportski Centar Vozdovac’ta oynanacak.

Karşılaşmalar TRT Spor Yıldız kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Play-off turunda rakibini elemesi durumunda A Milli Takımımız, tarihinde ilk kez Dünya Şampiyonası’na katılma hakkı kazanacak.

İlk defa üç ülkenin (Danimarka, Norveç ve İsveç) ev sahipliği yapacağı 26. IHF Kadınlar Dünya Şampiyonası, 29 Kasım – 17 Aralık 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek. Şampiyona’nın finali ise Danimarka’nın Herning kentinde yapılacak.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...