Giresun Sanat

Sayın Valimiz Enver Ünlü’nün Yeşil Beyazlılara Taraftar Desteği Devam Ediyor

Sayın Valimiz Enver Ünlü’nün Yeşil Beyazlılara Taraftar Desteği Devam Ediyor
10 kez
19 Nisan 2023 - 10:40

İçişleri Bakanlığımız tarafından Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesine Koordinatör Vali olarak görevlendirilen Sayın Valimiz Enver Ünlü, deprem bölgesinden Giresunspor’a olan desteklerini ilk günden itibaren aralıksız sürdürüyor.

Deprem bölgesine 30 Mart Perşembe günü giden Vali Ünlü, yaptığı çalışmalarla ve bölge insanıyla kurmuş olduğu samimi ilişkiler sayesinde Türkoğlu halkının gönlünde taht kurmayı kısa süre içerisinde başardı. Afetin izlerini Türkoğlu’ndan, bıraktığı hüzünleri de gönüllerden bir bir sileceğini belirten Vali Ünlü, çocukların sevgisini Giresunspor’a taşımaya devam ediyor.

Türkoğlu ilçesine adım attığı ilk günden itibaren depremzede çocuklarla yakından ilgilenen Vali Ünlü, çadır kentlerde yaşayan evlatlarımıza Giresunspor forması hediye etmeye devam ediyor.

Vali Ünlü, çocuklara hediye ettiği formaların ardından Çotanaklara olan sevgisini yaptığı son paylaşımda şu sözlerle dile getirdi: “Giresunspor; ışık saçan armadır. Yeşil/beyaz asalettir. 56 yaşındaki sevdadır. Bir çocuğun sevinci, ışıltılı bir çift göz, safça tebessüm, bazen de heyecanlandıran bir formadır. Giresunspor tam olarak budur.”

Yeşil beyazlıların tüm maçlarını yakından takip eden Vali Ünlü, ligde uzun süre sonra galibiyetle tanışan takımımızı “Evinde ağırladığı Sivasspor’u 1-0 mağlup eden Giresunspor’umuzu gönülden tebrik ediyorum. Tebrikler, teşekkürler Çotanaklar.” sözleriyle kutladı.

Deprem bölgesinden Yeşil beyazlıların kuruluş yıl dönümünü de unutmayan Vali Ünlü, “Şehrimizin göz bebeği, taraftarının yeşil-beyaz sevdası, güzide kulübümüz Giresunspor’umuzun kuruluşunun 56. yılını kutluyor; başarılı nice seneler diliyorum.” sözlerine yer verdi.

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...