Giresun Sanat

“Kitap Kahve ve Genç Ofis” Hizmete Açıldı

“Kitap Kahve ve Genç Ofis” Hizmete Açıldı
17 kez
05 Mayıs 2023 - 23:37

Sayın Valimiz Enver Ünlü, Giresun Merkez Gazi Caddesi üzerinde tarihi binada hizmete açılan “Kitap Kahve ve Genç Ofis” merkezini ziyaret etti.

Şeyh Keramettin Mahallesi Gazi Caddesi üzerinde bulunan ve mülkiyeti hazineye ait 286,87 m² yüzölçümüne sahip, bahçeli 3 katlı kargir bina, 5018 sayılı Kanun gereğince, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının onayı ve Milli Emlak Genel Müdürlüğünün 03/03/2021 tarih ve 419106 tahsis numarası ile 11 Mart 2021 Perşembe günü Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne teslim edilmişti.

Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından da 9 Kasım 2021 tarihinde ihale edilen ve yapımına 8 Aralık 2021 tarihinde başlanılan merkezde restorasyon çalışmaları tamamlanarak Kitap Kahve ve Genç Ofis merkezi olarak hizmete açıldı.

Kitap Kahve ve Genç Ofis merkezini 5 Mayıs Cuma günü ziyaret eden Vali Ünlü, Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Çalgan’dan merkez hakkında bilgi aldı.

Yetkililer tarafından Vali Ünlü’ye merkezle ilgili olarak; gençlerimizin serbest zamanlarını güvenli ve huzurlu bir ortamda verimli bir şekilde geçirerek, kültürel birikimlerini, bilişsel gelişimlerini ve sosyal becerilerini artırmaya katkı sağlayacak bir mekân oluşturdukları ifade edildi.

Ayrıca kütüphane kültürünün yaygınlaşması açısından da önemli bir katkı vermesi düşünülen Kitap Kahve ve Genç Ofis merkezinde imza günleri, okur – yazar buluşmaları, kitap ve sinema tahlilleri, akademik buluşmalar, şiir dinletileri gibi etkinlikler de düzenlenerek öğrencilerin gelişimine katkıda bulunulmasının amaçlandığı belirtildi.

Kitap Kahve ve Genç Ofis merkezinde ücretsiz çay ve kahve ikramlarının da olduğunu belirterek gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı hedeflediklerini aktardılar.

Vali Ünlü,  Kitap Kahve ve Genç Ofis merkeziyle ilgili olarak “Genç Ofis & Kitap Kahve Hizmetinizde! Sevgili gençlerimizin serbest zamanlarını güvenli ve huzurlu bir ortamda geçirip; kültürel birikimlerini, bilişsel gelişimlerini ve sosyal becerilerini artırabileceği bu seçkin mekân ziyaretçilerini bekliyor… Hayırlı olsun.” paylaşımında bulundu.

Vali Ünlü, ziyaret öncesi ve sonrasında Kitap Kahve ve Genç Ofis merkezinin yer aldığı Gazi Caddesi’nde karşılaştığı Giresunlu hemşehrilerimizle de yakından ilgilenerek onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...