Giresun Sanat

Kupa Bugün Sahibini Buluyor

Kupa Bugün Sahibini Buluyor
8 kez
13 Temmuz 2023 - 22:14

İlimizde meydana gelen sel afeti nedeniyle ileri bir tarihe ertelenen turnuva finali bugün saat 18.30’da oynanacak.

100.Yıl Kamu Kurum ve Kuruluşlar Arası Futbol Turnuvası’nda final müsabakası 13 Temmuz Perşembe günü saat 18.30’da 75.Yıl Stadı’nda Giresun Emniyet Müdürlüğü ile Jandarma A takımları arasında oynanacak.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Giresun Şubesinin ortaklaşa düzenlediği, 40 kurum takımından, 840 personelin spor yapma imkânı bulduğu bu turnuva; Tirebolu İlçe Stadı, Bulancak Ek Saha, Merkez 75.Yıl Stadı ve 15 Temmuz Sahası’nda, 6 ayrı grupta, final maçıyla birlikte toplam 140 müsabaka oynanarak tamamlanacak.

Turnuva; ilimizde bulunan kamu kurum ve kuruluşlar arasındaki birlik ve beraberliği sağlamak, iş birliğini artırmak, spor yapma imkânı bulamayan insanların spor yapmasına olanak tanımak, insanların bedenen ve ruhen daha zinde ve sağlıklı bir şekilde olmalarını sağlamak ve spor yapma alışkanlığını kazandırmak amacıyla gerçekleştirildi.

13 Temmuz Perşembe günü (bugün) oynanacak final müsabakası sonrası düzenlenecek kupa ve madalya töreninde; derece elde eden takımlara kupa ve madalya, turnuvanın en centilmen 4 takımına plaket, gol kralına şilt, turnuvanın en iyi oyuncusuna plaket ve futbol hakemliğini bırakarak jübile yapacak olan Hakem Mustafa Zıvalı’ ya da plaket takdim edilecek.

Takımlarımızı yalnız bırakmamak ve destek olmak adına, tüm hemşehrilerimizi, bugün saat 18.30’da 75.Yıl Stadı’nda oynanacak Giresun Emniyet Müdürlüğü – Jandarma A final maçına bekliyoruz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...