Giresun Sanat

SPOR ŞEHRİ GİRESUN’DA TURNUVALAR DEVAM EDİYOR 

SPOR ŞEHRİ GİRESUN’DA TURNUVALAR DEVAM EDİYOR 
8 kez
04 Eylül 2023 - 12:08

‘Giresun’da Yaz Başka Güzel’ mottosuyla hem kültürel hem de spor aktivitelerini sürdüren Giresun Belediyesi, şimdi de Giresun’un Futbol tarihine iz bırakmış Teknik Direktör Aziz Ergun adına Ayak Tenisi Turnuvası düzenleyecek.

6 Eylül Çarşamba günü Atapark’ta başlayacak turnuva öncesi takımlar, başvurularını Spor Şefliği Birimine yaptırdı. Oluşan fikstür sonucunda takımlar üç asil, iki yedek oyuncudan oluştu.

Ayak Tenisi Turnuvası sonrası Plaj Futbolu ile Plaj Voleybolu Turnuvası düzenlemek için harekete geçen Giresun Belediyesi, bu organizasyonun duyurusunu ise kısa bir süre sonra gerçekleştirecek.

Bu yaz döneminde gerçekleştirilen 26. Sokak Basketbolu Turnuvası büyük heyecana sahne olurken, 7’den 70’e tüm Giresunlular bu turnuvaya da büyük ilgi göstermişti.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, ‘Giresun’da Yaz Başka Güzel’ mottosuyla dolu dolu bir dönem geçirdiklerini kaydetti.

Şenlikoğlu, “Biz belediye olarak Giresun’da yaşayan vatandaşlarımızın memnuniyetini ve mutluluğunu en önemli önceliğimiz olarak görüyoruz. Vatandaşlarımızın aileleri ve mahallelerinde komşuları ile birlikte güzel vakit geçirebilmeleri için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Tiyatrodan, konserlere ve çeşitli turnuvaların gerçekleştiği Giresun’da Yaz Başka Güzel etkinliklerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Şehrimizin futbol tarihine iz bırakmış teknik direktör Aziz Ergun adına düzenlenecek Ayak Tenisi Turnuvasına katılan tüm sporculara başarılar diliyorum. Atapark’ta gerçekleştireceğimiz turnuvaya tüm hemşehrilerimiz davetlidir.” ifadelerini kullandı.

Giresun Belediyesi Spor Birimi Sorumlusu Alaattin Hafızoğlu ise, Giresun’un futbol tarihine iz bırakmış, teknik direktör Aziz Ergun adına düzenlenecek ve Çarşamba günü başlayacak Ayak Tenisi turnuvasına tüm Giresunluları davet etti.

Giresun Belediyesi’nin sporun ve sporcunun daima yanında olduğunu kaydeden Hafızoğlu, etkinliklerin Eylül ayı içerisinde devam edeceğini de sözlerine ekledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...