Giresun Sanat

İlahiyat Fakültesi’nin Yeni Öğrencileri İçin Ada Gezisi Düzenlendi

İlahiyat Fakültesi’nin Yeni Öğrencileri İçin Ada Gezisi Düzenlendi
8 kez
18 Ekim 2023 - 14:31
Giresun Üniversitesi İlahiyat Fakültesi tarafından 13 Ekim 2023 tarihinde Doğu Karadeniz’in yaşama elverişli tek adası olan Giresun Adasına öğrencilere yönelik kültürel bir gezi düzenlendi.

Fakülteye yeni kayıt yaptıran öğrencilerin katıldığı geziye,  dekan yardımcısı Doç. Dr. Mustafa Tunçer, fakülte öğretim üyelerinden Doç. Dr. İsmail Ramazan, Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Çolak, Dr. Öğr. Üyesi Kamil Ruhi Albayrak, Dr. Öğr. Üyesi Fatih Yediyıldız ve Dr. Öğr. Üyesi Mahmud Benras da eşlik etti.

İslami İlimler Vakfının katkı sağladığı gezinin sonunda vakfın mütevelli heyeti başkanı Dr. Öğr. Üyesi Kamil Ruhi Albayrak, vakfın öğrencilere yönelik faaliyetleri  konusunda bilgi verdi.

Geziye katılan öğrenciler, bu etkinlikten çok memnun kaldıklarını, gezinin motivasyon açısından kendilerine moral verdiğini dile getirdiler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...