Giresun Sanat

Giresun’da Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlama Programı Belli Oldu

Giresun’da Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlama Programı Belli Oldu
208 kez
22 Ekim 2023 - 18:28

Giresun, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümünü coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor. Kentte gerçekleşecek olan kutlama programı netlik kazandı ve heyecanla beklenen etkinlikler sıralandı.

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları 23 Ekim Pazartesi günü saat 10.30’da “Atatürk ve Cumhuriyet” sergisi ile başlayıp, 30 Ekim 2023 Pazartesi günü saat 14.00’te “100. Yılında Atatürk ve Cumhuriyet” konulu konferans ile sona erecek.

Bayram başlangıç saatinden önce ve bayram süresince resmî ve özel tüm kurum ve kuruluşlar, okullar, bina ve işyerleri, ticarethaneler, caddeler, kara ve deniz ulaşım araçları Bayrak Kanunu’nda belirtilen niteliklere uygun bayraklarla donatılıp süslenecek.

Giresunlu hemşehrilerimizin de evlerinin camlarını ve balkonlarını Şanlı Türk Bayrağımız ile donatmaları, bu anlamlı güne ayrı bir güzellik katacaktır.

Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünde Giresun, Cumhuriyet sevgisi ve birlik duygusuyla dolup taşacak. Bu özel günün unutulmaz anılarla dolu bir kutlama olmasını bekliyoruz. Giresun halkını, kutlama etkinliklerine katılmaya ve coşkuya ortak olmaya davet ediyoruz.

Düzenlenecek etkinlikler kapsamında 100.yıl kutlama programı şöyle:

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...