Giresun Sanat

Cumhuriyetin 100. Yılında 100 Kilometre Pedal Çevirecekler

Cumhuriyetin 100. Yılında 100 Kilometre Pedal Çevirecekler
48 kez
26 Ekim 2023 - 6:13

Bulancak Bisiklet Topluluğu (BBT) üyeleri, Cumhuriyetin ilanının 100. yılı nedeniyle “100 Kilometre Bisiklet” etkinliği düzenliyor.

Bulancak Bisiklet Topluluğu (BBT)

Etkinlik kapsamında, Bulancak-Dereli-Bulancak güzergahında 100 kilometre bisiklet sürüşü gerçekleştireceklerini ifade eden BBT Üyesi ve Bisiklet Antrenörü Selami Daban, “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı dolayısıyla 100 kilometre pedal çevirerek, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasında, Türk Milleti ile birlikte büyük fedakarlıklar ve mücadeleler veren, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anacağız. Bizlere emanet ettikleri bu aziz vatanı, nice yüzyıllara taşıma bilinci ve sorumluluğuyla yolumuza devam edeceğiz” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...