Giresun Sanat

Başkan Emür’den 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

Başkan Emür’den 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı
5 kez
03 Aralık 2023 - 1:00
Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Başkan Emür “Engelli vatandaşların yaşamın tüm alanlarında varlık göstermelerine yardımcı olma hususunda devlete de topluma da önemli görevler düşüyor. Engelli vatandaşlarımızın sorunlarına sahip çıkmak, doğru ve kalıcı çözümler üretmek, yaşama sevincini yitirmeden mutlu bir yaşam sürmeleri için çaba göstermek, devlet ve toplum olarak en önemli sorumluluklarımızdan biridir.
Toplumsal bilincin artmasına ve engellilerin yaşam standartlarının geliştirilmesine katkı sağlayacak önemli bir günü idrak ediyoruz.
Keşap Belediyesi olarak yaptığımız tüm çalışmalarda engelli vatandaşlarımızın hayatlarını, sosyal haklarını kolaylaştıracak projelerle onları mutlu etmek bizim için bir insanlık vazifesidir. Her birey bir engelli adayıdır.
Sadece 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde değil her zaman tüm vatandaşlarımızı, engellilerin sorunlarına daha duyarlı olmaya ve sorunlarının giderilmesi yönünde yürütülen çalışmalara destek olmaya davet ediyorum. Birlikte, engelli vatandaşlarımızın, her zaman yanlarında ve destekçileri olduğumuzu bilmelerini istiyorum”
Bir 2 kişi ve şunu diyen bir yazı'3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ Engelsiz Bir Dünya İçin Hep Birlikte El Ele AK914 914 Mehmet EMÜR Keşap Belediye Başkanı İnşaat Mühendisi' görseli olabilir
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...