Giresun Sanat

TEKNİK DİREKTÖR ERGUN’ A HÜZÜNLÜ VEDA

TEKNİK DİREKTÖR ERGUN’ A HÜZÜNLÜ VEDA
18 kez
12 Aralık 2023 - 14:20


Geçirdiği rahatsızlık sonucu hastanede tedavi gören ancak kurtarılamayarak yaşamını yitiren Giresun’un ve spor camiasının sevilen ve sayılan ismi Teknik Direktör Aziz Ergun ve merhum Yılmaz Oksal’ ın eşi Necla Oksal son yolculuğuna uğurlandı. Ergun ve Oksal için Merkez Hacı Miktat Camii’nde öğle vakti kılınan cenaze namazına Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Başkan Vekili Salih Özdemir, önceki dönem Giresun milletvekilleri Mustafa Çakır, Bülent Bektaşoğlu, Hasan Akgün, Giresunspor Teknik Direktörü Mehmet Birinci, TÜFAD Şube Başkanı Hasan Ali Tek, amatör spor kulüplerinin başkanları ve futbolcular, siyasetçiler, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyeleri, STK ve kurum- kuruluş temsilcileri,iş insanları akademisyenler, muhtarlar, esnaflar ve çok sayıda vatandaş katıldı. 2 çocuk babası olan Ergun Ergun Yeni Mezarlıkta, 4 çocuk annesi olan Oksal Beyazıt köyü mezarlığında toprağa verildi.Aziz Ergun ve Necla Oksal’ a Allah’tan rahmet ailelerine ve spor camiasına başsağlığı diliyoruz.
ERGUN’ UN ÖZGEÇMİŞİ
Giresun TÜFAD Şubesi’ nin kurucu başkanlığı ve genel merkez yönetim kurulu üyeliği görevlerinde bulunan Aziz Ergun, Yeşiltepespor’da uzun yıllar futbol oynadı. Giresunspor, Düzcespor ve Seka Aksususpor’da teknik direktörlük yaptı.Geçmişte TV’ lerde spor programları yöneten Ergun, son olarak Önce Gazetesi’ nde spor yazarlığı yapıyordu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...