Giresun Sanat

Vali Serdengeçti, Yeni Yıla Görevi Başında Bulunan Kamu Görevlileriyle Giriş Yaptı

Vali Serdengeçti, Yeni Yıla Görevi Başında Bulunan Kamu Görevlileriyle Giriş Yaptı
4 kez
01 Ocak 2024 - 9:32

Sayın Valimiz Mehmet Fatih Serdengeçti, 2024 yılbaşı akşamını kentin çeşitli noktalarında görev yapan kamu görevlilerini ziyaret ederek geçirdi.
Yılbaşı gecesi, görevi başında bulunan emniyet, jandarma, sağlık, 112 ve GAMER çalışanlarını ziyaret eden Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, kentin güvenliği ve sağlık hizmetleri alanındaki önemli birimleri denetleyerek, görevli personellerin yeni yılını kutladı ve hayırlı mesailer diledi.
Ziyaretlerine Aksu Mahallesi’nde bulunan Bölge Trafik Uygulama Noktası ile başlayan Vali Serdengeçti, görevli polislere tatlı ikramında bulunarak, Uygulama Noktası Denetleme Defterini imzaladı.
Ziyaret ile ilgili olarak, “Valiliğimizin güvenlik ve trafik düzenlemelerinde fedakârca çalışan emniyet mensuplarımıza teşekkür eder, yeni yılın ülkemiz ve şehrimiz için huzur ve güven içinde geçmesini dilerim.” şeklinde açıklamada bulundu.
Ardından Teyyaredüzü Mahallesi’ndeki 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Serdengeçti “Acil çağrı merkezimizdeki personelimizle bir araya gelerek, gece boyunca yoğun bir tempoda çalışan ekiplerimize teşekkürlerimi ilettim. Çalışanlarımıza yeni yılın sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini temenni ediyorum.” dedi.
Yılbaşı ziyaretlerine, eşi Belkıs Edige Serdengeçti Hanımefendi ile birlikte Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile devam eden Vali Serdengeçti, hastane çalışanlarının ve hastaların yeni yılını kutlayarak; sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yıl geçirmelerini diledi.
Yeni doğan ünitesini de ziyaret eden Vali Serdengeçti ve eşi Hanımefendi, 2023 yılının son saatlerinde dünyaya gelen bebeklerin ailelerine göz aydınlığı dileyerek altın taktı.
Teyyaredüzü Mahallesi’ndeki ziyaretlerini Batlama Yol Kontrol Noktasını ziyaret ederek tamamlayan Vali Serdengeçti, görevi başında bulunan jandarma personellerin yeni yılını kutlayarak “Jandarma teşkilatımızın üstün gayret ve özverisiyle, ilimizin güvenliğini sağlamak adına yaptıkları önemli görevleri takdirle karşılıyor, yeni yılın ülkemize ve ilimize huzur getirmesini diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Yılbaşı ziyaret ve denetimlerini tamamlayan Vali Serdengeçti, son olarak Giresun Valiliği içerisinde bulunan Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezini (GAMER) ziyaret ederek, yeni yılın ilk saatlerine GAMER’de girdi.
Giresunluların yeni yıla huzur ve güven içerisinde girmesi için il genelinde; 942 emniyet, 542 jandarma ve 37 sahil güvenlik olmak üzere bin 521 personel görev aldı. Yine il genelinde 64 polis devriyesi, 114 jandarma ve 4 sahil güvenlik yüzer unsuru olmak üzere 182 devriye/unsur görevlendirildi.
Ziyaret ve incelemeler sırasında; İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Özgür Özer, Sahil 73 Bot Komutanı Yüzbaşı Emre Meral, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Mustafa Türedi ile İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Sami Şimşek de hazır bulundu.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...