Giresun Sanat

BAŞKAN EMÜR, BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU

BAŞKAN EMÜR, BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU
10 kez
10 Ocak 2024 - 0:39
Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, 10 Ocak Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensuplarını düzenlediği kahvaltı programında ağırladı.
Keşap’ ta bir restaurantta gerçekleşen proğrama, Giresun Gazeteciler Derneği Başkanı Bekir Bayram, yöneticiler Namık Baltaoğlu, Cavit Özdemir, İsmet Küçükbayrak, Kamil İşcan, bazı gazetelerin imtiyaz sahipleri, yöneticiler ve çok sayıda basın mensubu katıldı.
Burada kısa bir konuşma yapan GGD Başkanı Bayram, Belediye Başkanı Emür’ ün, her 10 Ocak Gazeteciler Günü’ nde basın mensuplarını kutladığını ve onore ettiğini hatırlatarak,” Her zaman basının yanında olan değerli başkanımızla bu anlamlı günümüzde bir kez daha bir araya gelmekten mutluluk duyduk.Kendisine teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz” dedi.
Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür de, yaptığı konuşmada gazetecilerin, çok yönlü haberciliğin yanında belediyelerin çalışmalarını kamuoyuna duyurduklarını belirterek, “Basın mensuplarımızla yıllardır iyi bir uyum içerisinde çalışıyoruz ve görüş alışverişinde bulunuyoruz.Bu gün burada konuğum olduğunuz için hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmasında Keşap’ la ilgili yeni hizmetlerin ve projelerin ipuçlarını da veren Başkan Emür, adaylığının yüzde 99 tamam olduğunu belirterek, yüzde 1 de olsa aday gösterilmeme ihtimali bulunduğunu söyledi. Emür, “ Aday gösterilmesek bile, biz gösterilen aday arkadaşımızın arkasında durur, sonuna kadar çalışırız” ifadelerini kullandı.
Kahvaltı proğramı fotoğraf çekimleri ile sona erdi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...