Giresun Sanat

ŞENLİKOĞLU’NUN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI 

ŞENLİKOĞLU’NUN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI 
406 kez
05 Şubat 2024 - 15:57

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Miraç Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınlayarak İslam Alemi’nin kandilini tebrik etti.

Başkan Şenlikoğlu mesajında: “Rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı mübarek üç ayların en kutlu gecelerinden bir tanesi olan Miraç Kandiline kavuşmanın hazzı, heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz. Bu mübarek gecede elimizi ve gönlümüzü uzanabileceğimiz herkese açmalıyız. Kardeşlik ve birlikteliğimizin güçlenmesine, insanî ve ahlâkî meziyetlerin yeniden yeşermesine gayret göstermeliyiz. Yüreklerimizi kin ve nefret duygularından arındırmak, dostluklarımıza daha da önem vermek için bu mübarek geceyi büyük bir fırsat olarak görmeliyiz. Miraç yükseliştir, Miraç bir hedeftir. Bizler de içinde bulunduğumuz bu durumdan milletçe hep birlikte belirlenen hedef doğrultusunda hareket ederek inşallah kurtuluşa ereceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle başta Giresunlu hemşerilerimiz ve aziz milletimiz olmak üzere tüm İslam Alemi’nin Miraç Kandili’ni tebrik ediyor, tüm insanlığa sağlık, barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...