Giresun Sanat

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU’NA BAKAN KACIR’DAN HİZMET TEŞEKKÜRÜ 

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU’NA BAKAN KACIR’DAN HİZMET TEŞEKKÜRÜ 
5 kez
11 Şubat 2024 - 20:19

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, çeşitli ziyaretler ve programlar gerçekleştirmek üzere memleketi Giresun’da ağırlandı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ve Giresun Belediyesi’ne bağlı Gençlik Açık Ofisi’ni ziyaret etti.

Belediye binası girişinde Başkan Şenlikoğlu tarafından karşılanan Giresunlu hemşehrimiz Bakan Kacır, daha sonra başkanlık makamına geçerek Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ile bir süre görüştü.

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU’NA HİZMET TEŞEKKÜRÜ

Görüşmede Başkan Şenlikoğlu belediyenin yaptığı yatırımlar ve planlanan projeler hakkında Bakan Kacır’a bilgi verdi.

Anı defterini de dolduran Kacır ise belediyenin çalışmalarını yakından takip ettiğini bildirerek, yapmış olduğu çalışmalardan dolayı Şenlikoğlu’na teşekkür etti.

Bakan Kacır, Başkan Şenlikoğlu’nun projelerinin de arasında yer alan Bilim Merkezi’ne de tam destek verek, TÜBİTAK desteğinde Giresun’a yeni bir bilim merkezi kazandıracaklarının müjdesini verdi.

Ziyaretin sonunda Başkan Şenlikoğlu, günün anısına Bakan Kacır’a içerisinde çeşitli fındık ürünlerinin bulunduğu hediye sepeti ve Giresun manzaralı resim tablosu takdim etti.

GENÇLİK AÇIK OFİSİ’Nİ ÇOK BEĞENDİ

Bakan Kacır, Giresun Belediyesi Gençlik Açık Ofisi’nde de gençlerle bir araya geldi. Gençlerin günümüz teknolojisiyle buluşacağı, gelişimlerine katkı sağlayabilecekleri, nitelikli vakit geçirebilecekleri bir merkez olarak açılışı yapılan Gençlik Açık Ofisi hakkında Başkan Şenlikoğlu’ndan da bilgiler alan Bakan Kacır, Başkan Şenlikoğlu ile birlikte stüdyoya da girerek, mini bir röportaj verdi.

Bakan Kacır, Gençlik Açık Ofisi’nin Giresunlulara hayırlı olması temennisinde bulundu.

Öte yandan Bakan Kacır ve Başkan Şenlikoğlu, Gazi Caddesi esnafını da ziyaret etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...