Giresun Sanat

“BELEDİYE GENÇLİK SPOR KULÜBÜMÜZ BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR”

“BELEDİYE GENÇLİK SPOR KULÜBÜMÜZ BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR”
8 kez
26 Şubat 2024 - 6:50

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, sporun ve sporcunun her zaman yanında ve destekçisi olmaya devam ediyor. Başkan Şenlikoğlu, hafta sonu Giresun Belediye Gençlik Spor Kulübü’nün sporcuları ve aileleriyle bir araya geldi.

Bünyesinde çeşitli yaş gruplarında 150’yi aşkın sporcuyu barındıran Giresun Belediye Gençlik Spor Kulübü’nün her geçen gün çığ gibi büyüdüğünü ifade eden Başkan Şenlikoğlu, “Belediye Gençlik Spor Kulübümüz, yeni yeteneklere kapılarını açarak başarıdan başarıya koşuyor. Bugün kulüp çatımız altında 150’ye yakın sporcumuz ve aileleriyle bir araya gelmek oldukça keyifliydi. Sportif yatırımlarımız her zaman önceliğimiz oldu. Birlikte olduğumuz sürece her alanda gücümüze güç katmaya devam edeceğiz. Bu güzel birliktelik için teşekkür ediyor, elde ettiğiniz büyük başarılardan dolayı sizleri kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Giresun Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanı Alaattin Hafızoğlu ise, desteklerinden ötürü Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’na teşekkür ederek, kulübün yeni yeni sporcular yetiştirdiğini belirtti.

Öte yandan Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’na da NBA yıldızı Giresunlu Alperen Şengün’ün forması hediye edildi.

Program sporcularla ve aileleriyle çektirilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...