Giresun Sanat

ÖNCE YAYA

ÖNCE YAYA
22 kez
28 Şubat 2024 - 11:52

Giresun Belediyesi şehrin farklı bölgelerindeki okul önlerinde, yaya geçitlerinde, yol ve yaya geçidi çizgi çalışmalarına devam ediyor.

‘Önce Yaya’ sloganı kapsamında çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Giresun Belediyesi Trafik Zabıta Ekipleri, yaya geçitlerinde silinmiş çizgileri yeniden çizip daha uyarıcı hale getirirken, yaya geçidi olması gereken yeni yapılmış yollara da uyarıcı levha koyup çizgi çalışması gerçekleştiriyor.

Yapılan çalışmaların yaya ve araç sürücülerinin şehir içinde güvenle yolculuk yapabilmesi, okul öğrencilerinin okul yolunda herhangi bir kaza durumu ile karşılaşmasını en aza indirmek ve farkındalık açısından büyük önem taşıdığı ifade edildi.

Ekipler tarafından yapılan çalışmalarda çift kompenantlı yol çizgi boyası kullanıldığı belirtilerek, bu boyanın uzun ömürlü ve gece parlama özelliği taşıdığı bildirildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...