Giresun Sanat

Sporda Gönüllülük Konferansı

Sporda Gönüllülük Konferansı
4 kez
05 Mart 2024 - 11:57
Giresun Üniversitesi Yüzme ve Su Sporları Topluluğu tarafından 4 Mart 2024 Pazartesi günü Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonunda Gençlik ve Spor Gönüllüleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Güneş’in konuşmacı olarak katıldığı Sporda Gönüllülük konulu konferans düzenlendi.

Etkinlik başlangıcında Giresun Üniversitesi Yüzme ve Su Sporları Topluluğu Başkanı Ufuk Erdoğan, topluluğun akademik danışmanı Öğr. Gör. Heves Bozbağ ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hüseyin Şahin açılış konuşmalarını gerçekleştirdiler.

Devamında ise Gençlik ve Spor Gönüllüleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Güneş söz alarak, konuşmasına gönüllülük çeşitlerinden ve gönüllülüğün bireyin hayatına olan katkılarından bahsederek başladı. Gönüllülük davranışının hayatın her noktasında hem bireysel hem de toplumsal çıktılarının olduğunu vurgulayan Güneş, “Gönüllülük, bir organizasyonun verimli ilerlemesinde en önemli noktalardan biridir. Gönüllü olarak, organizasyonun her alanında kendinizi geliştirebilir, farklı alanlar ve yeni olanaklar keşfedebilirsiniz. Gönüllülük organizasyonlarında sistemin bize sunduğu tüm imkanlarından faydalanabilmemiz mümkündür. Örnek vermek gerekirse, buz hokeyi nedir bilmezken şimdi gönüllülük organizasyonu sayesinde buz hokeyinde ofsaytın nasıl olduğuna kadar pek çok detayı öğrenmiş bulunuyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Etkinlik, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hüseyin Şahin’in Güneş’e teşekkür plaketi, Giresun Spor Lisesi Müdürü Tolga Halvacı’nın ise çiçek takdim etmesiyle sona erdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...