Giresun Sanat

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU TRAFİK SORUNUNA NEŞTER VURUYOR

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU TRAFİK SORUNUNA NEŞTER VURUYOR
3 kez
11 Mart 2024 - 15:20

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun ısrarlı takibi ve büyük çabaları ile temeli atılan Giresun Liman Farklı Seviyeli Kavşağı Projesi’nin ardından Giresun Valiliği önüne yapılacak Köprülü Kavşak Projesi ile şehrin trafik sorununa kökten çözüm üretilecek.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun ikinci dönem projeleri arasında yer alan Köprülü Kavşak Projesi ile şehrin trafik sorununa neşter vurulması planlanıyor.

Trafik yoğunluğunu önlemek ve bölgedeki ulaşım akışını daha etkili hale getirmek amacıyla Giresun Valiliği önündeki bölgeye planlanan Köprülü Kavşak Projesi, şehirde tüm kesimler tarafından çok olumlu karşılandı.

Köprülü Kavşak Projesi’nin hayata geçirilmesiyle birlikte şehrin trafik akışının rahatlayacağına dikkat çekildi. Trafik yükünü azaltacak olan bu proje ile birlikte aynı zamanda hem yakıttan hem de zamandan da tasarruf sağlanmış olacak.

ŞENLİKOĞLU: “ÖNEMLİ BİR SORUNU ÇÖZECEK”

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, şehir merkezinde yaşanan trafik sorununu çözmeye kararlı olduklarını vurgulayarak, “Uzman kadrolar tarafından yapılan analizler sonrasında trafik sorununun çözümü için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Temelini attığımız Dal-Çık projesi gerek sahil karayolu geçişinde gerekse şehir içinden sahil karayoluna trafik akışında çok büyük kolaylık sağlayacak. İkinci dönemimizde Valilik karşısına köprülü kavşak projemiz bulunuyor. Bu projemizle birlikte doğu yönünden transit yoldan gelen araçlar için şehre giriş sağlanacak ve trafik yoğunluğu azalacak. Görev süremiz içerisinde şehrimize yatırım alabilmek için bakanlarımızla sürekli temas halinde olduk. Trafik sorunumuzun çözümü için de azami gayret gösteriyoruz. Valilik karşısı köprülü kavşak projemiz gerçekten önemli bir sorunu daha gidermiş olacak. Giresun’u hem güzelleştireceğiz hem geliştireceğiz hem de sorunlarını çözmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...