Giresun Sanat

GİRESUN BİLGİSAYAR OYUNU ÇIKTI

GİRESUN BİLGİSAYAR OYUNU ÇIKTI
3 kez
28 Mart 2024 - 15:30

Giresun Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gençlik Açık Ofisi tarafından Giresun Bilgisayar oyunu hazırlandı.

Oyunun, Giresun Unreal Engine 5 oyun motoru kullanılarak yapılmış bir nişancı oyunu olduğu belirtilerek, oyunda eleme ve kontrol modlarının mevcut olduğu ve 1v1, 2v2, 4v4, 5v5 versiyonlarının bulunduğu bildirildi.

Eleme modunda, karşı takımdaki botları etkisiz hale getirip puan toplanıyor ve yeterli puana ulaşan takım oyunu kazanıyor.

Ücretsiz olan oyunun 8-15 Nisan 2024 tarihleri arasında Steam platformu üzerinden de oynanabileceği aktarılarak, Nisan-Mayıs gibi Giresun Adasının, ardından ise Giresun Kalesinin ve başka oyun modlarınında ekleneceği ifade edildi.

Oyunu oynayabilmek için en az 64 bit işlemci ve işletim sistemi, DirectX 12, 2-4gb ekran kartı, 8-16gb ram gerektiğine de dikkat çekilerek oyunun aşağıda verilen linklerden indirilebiliyor.

 

Link 1: https://drive.google.com/file/d/1qjmuPdQbIG0yQwil_ezht-nzZ9TWPyBn/view

Link 2: https://mylifebox.page.link/enydr6KEgwCQNRVm9

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...