Giresun Sanat

Köse, “Giresun’da sevgi ve barış kazandı”

Köse, “Giresun’da sevgi ve barış kazandı”
13 kez
02 Nisan 2024 - 11:58

Büyük Farkla Belediye Başkanlığını kazanan Fuat Köse Atatürk Meydanı’nı dolduran destekçilerine yaptığı teşekkür konuşmasında söze; “Size helal olsun. Giresun’da sevgi ve barış kazandı” diye başladı.

Büyük Farkla Belediye Başkanlığını

 

“TAMİRCİ ÇIRAĞINI BELEDİYE BAŞKANI YAPTINIZ”

Giresun Belediye Başkanlığını kazanan Cumhuriyet Halk Partisi adayı Fuat Köse parti binasında toplanan coşkulu kalabalıkla beraber Atatürk Meydanı’na yürüdü. Alanı dolduran binlerce destekçisine seslenen Köse söze, “Size helal olsun. Tamirci çırağını belediye başkanı yaptınız. Size helal olsun. İste demokrasi bu” dedi.

Halkın baskıyı, kin ve nefreti cezalandırdığını ifade eden Başkan Fuat Köse konuşmasında şunları söyledi: “Biz kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Biz hepinizi sevgiyle kucaklayacağız. Bu gece kim kazandı biliyor musunuz? Çocuklarımız kazandı. Gençlerimiz kazandı. Kadınlarımız kazandı. Sizler kazandınız. Giresun kazandı. Bu akşam belediye çalışanları rahat uyku uyusun. Bizim hiçbir arkadaşımızın siyasi görüşü ile ilgimiz olmaz. Sizlerden özellikle rica ediyorum. Bu gece kutlama yapacaksınız. Lütfen hiçbir taşkınlık yapmayalım. Nezaketten ayrılmayalım. Bizim en büyük projemiz sevgidir. Bunu hiçbirimiz unutmayalım.”

Bir gün önce yapılan halk yürüyüşünden sonra, “Bu meydan da Giresun Karşılaması oynayacağız” dediğini hatırlatan Başkan Fuat Köse, meydanı dolduran binlerce destekçisini karşılama oynamaya davet etti. Belediye Başkanı Fuat Köse eşi Nalan Köse ile beraber kürsüde karşılamaya eşlik etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...