Giresun Sanat

İKLİM DEĞİŞİKLİĞİYLE MÜCADELEDE DOĞA KORUMACI ÇOCUKLAR GELİYOR 

İKLİM DEĞİŞİKLİĞİYLE MÜCADELEDE DOĞA KORUMACI ÇOCUKLAR GELİYOR 
8 kez
20 Nisan 2024 - 11:30

Giresun Belediyesi ile Çocuk Kültürü Derneği iş birliğinde, UNICEF Türkiye destekleriyle Doğa Koruma Merkezi Vakfı (DKM) tarafından düzenlenen ‘Ekolojik Okuryazarlık Eğitimi’ 18-19 Nisan 2024 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Eğitim kapsamında, DKM Doğa Eğitimi programı uzmanları Tuğba Can ve Nuray Çaltı tarafından Çocuk Odaklı Ekolojik Okuryazarlık Eğitimi verildi.

Eğitimde, çocuklara ekoloji, biyolojik çeşitlilik, ekosistem hizmetleri, doğa temelli çözümler, iklim değişikliği ve mücadele yolları hakkında bilgi verildi. Ayrıca, çocuklara doğada korumalı ve uygulamalı eğitimle çevrelerindeki bitki ve hayvanların tanıtımı yapıldı.

Katılımcı çocuklar da, ‘Çocuk Dostu Giresun’ için proje fikirleri geliştirdi ve sundu.

Program, Giresun Belediye Başkan Vekili Taner Yazıcı’nın çocuklarla bir araya gelmesiyle son buldu. Çocuklar, proje fikirlerini ve Giresun’u Başkan Vekili Yazıcı’ya anlatarak, doğayı koruma sözü verdiler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...