Giresun Sanat

GAZİLER MAHALLESİ’NDE 300 METRELİK KANALİZASYON YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILIYOR 

GAZİLER MAHALLESİ’NDE 300 METRELİK KANALİZASYON YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILIYOR 
2 kez
06 Mayıs 2024 - 16:44

Giresun Belediyesi, sık sık yaşanan tıkanma ve taşma sorunlarını çözmek amacıyla ihtiyaç duyulan bölgelerde kanalizasyon yenileme çalışması yapıyor.

Bu kapsamda, Gaziler Mahallesi Mehmet Işık Caddesi’nde 300 metrelik kanalizasyon hattının yenilenmesi için çalışma başlatıldı.

Yenileme çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte, kanalizasyon sisteminin daha güvenilir ve dayanıklı hale gelmesi hedefleniyor.

Projenin başlamasıyla birlikte trafik akışı ve çevredeki yaşamı olumsuz etkilememek adına gerekli önlemler alınarak süreç titizlikle yürütülüyor.

Giresun Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü yetkilileri, projenin mahalle için büyük önem taşıdığına dikkat çekerek: “Bu yenileme çalışmasıyla, sorunsuz bir kanalizasyon hattı oluşturulacak. İhtiyaç duyulan bölgelerde ise çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

Diğer yandan, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından, Gemilerçekeği Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi ve Özden Sokak’ta içme suyu şebeke tamiratı, Gedikkaya Mahallesi Nihatbey Caddesi’nde bulunan terfi merkezinde ise boru yenileme çalışması yürütülüyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...