Giresun Sanat

MEZARLIKLAR ANNELER GÜNÜ’NE HAZIRLANIYOR

MEZARLIKLAR ANNELER GÜNÜ’NE HAZIRLANIYOR
13 kez
06 Mayıs 2024 - 16:46

Anneler Günü yaklaşırken, annelerini kaybetmiş olan birçok kişi anneleri için mezarlıklara akın ediyor.

Bu anlamlı gün öncesinde, Giresun Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü tarafından mezarlıklarda bakım, onarım, temizlik ve ağaç budanması çalışmaları başlatıldı.

Ekipler tarafından; şehir mezarlığı olan Yeni Mezarlık ve Samanlıkkıranı Mezarlığı’nın yanı sıra belediye sorumluluk sahasında yer alan Çaykara, Aydınlar, Yalı, Erikliman, Seldeğirmeni, Teyyaredüzü, Cumhuriyet, Küçükköy, Kayadibi ve Kavaklar Mahalle mezarlıklarında bu çalışmalar yürütülecek.

Bakım ve onarım çalışmaları, hem sevdiklerini ziyaret eden kişilere daha düzenli ve temiz bir ortam sunmayı, hem de onlara duygusal destek sağlamayı amaçlıyor.

Mezarlıklar Müdürlüğü Yetkilileri, başlatılan çalışmaların programlı bir şekilde devam ettiğine değinerek, çalışmaların Anneler Günü’ne kadar tamamlanacağını bildirdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...