Giresun Sanat

“butik koro”

“butik koro”
Gürsel EKMEKÇİ( gursel@sanatlayasam.net )
8 kez
24 Mayıs 2024 - 7:52
Buralardan böyle çıkar
Gazi’nin fedaisi.
Teşekkürlerimizle.
***
Bizim için kutsal bir mekan olan Millet Bahçesi parkımızda idik.
Belediyemiz Kültür Müdürlüğü ile ortak kararımız gereği, “butik koro” mantığı kullandık.
Şehir tarihinde bir ilk ve muhtemelen tek olarak kalacaktır, koroyu kendi içimizden yetişmiş bir kızımız yönetti. Hilal Aksu
Canan Çan Piri ablamızın yokluğunda, sunuculuğu Tan Türker üstlendi.
Belediye Meclis üyesi, sevgili dost Ayhan Özince, ÇYDD İl Başkanı Havva Yılmaz kardeşim, CHP Kadın Kolları Başkanı Ayça Kozluca bacım bizimlelerdi. Var olsunlar.
Giresun Müzik Dostları Derneği Başkanı Seher Parlakoğlu Erenel ablam konuklarımızın arasındaydı. Giresun Dağcılık Kulübü Başkanı Turgay Tütüncü kardeşim zaten sahnedeydi.
Tan kardeşim; “Karşıda senin suratını keyifli görünce hepimiz daha bir motive oluyoruz” demesin mi konser bitimi? Bu derneğin başkanı olmak Allah’ın bir lütfudur, çok teşekkür ediyorum bu sözlere.
***
Sanatın 9 ayrı dalında aynı anda etkiniz. 6’sı dışında herbiri ayrı ayrı insanlardan oluşan yaklaşık 300 kişiden söz ediyorum. Gururluyum.
Örneğin dün gece sahnede 9 sazendemiz vardı, 5’i konservatuar öğrencisi. Şefimiz zaten konservatuvar mezunu. Onurluyum. Bu tür konularda da emsalsiziz.
Allah’a bin kere şükürler olsun.
***
Millet Bahçesi parkımızın sandalye sayısı bellidir. Üstelik belediyemizce yapılan sandalye takviyesi de bellidir. Rakam vermeye gerek yok, tüm bu sandalyeleri dolduran şehrimin en seçkin insanlarına minnettarım.
Son olarak… Gece boyu güvenliğimizi sağlayan kahraman Türk polisi kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum.
Sevgilerimle.
Gürsel Ekmekçi
CAN AKENGİN BİLGİ YURDU DERNEĞİ BAŞKANI
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...