Sayın Valimiz Mehmet Fatih Serdengeçti başkanlığında, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Giresun İl Koordinatörlüğünün yatırımlarının durumu ile bugüne kadar yürütülen çalışmaların değerlendirildiği bir toplantı gerçekleştirildi.
Giresun Valiliği Toplantı Salonu’nda, 27 Haziran Perşembe günü saat 13.30’da Vali Mehmet Fatih Serdengeçti başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Vali Yardımcısı Dr. Davut Sinanoğlu, Giresun İl Koordinatörü Ayhan Uğur ve Ödeme Talep İşlemleri Birim Amiri Selda Demir katıldı.
Vali Serdengeçti, toplantı ile ilgili olarak “Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) İl Koordinatörlüğümüzün çalışmalarını ele aldığımız Değerlendirme Toplantımızı Valiliğimizde gerçekleştirerek kırsal kalkınma potansiyelimiz ve sağlanan hibeler başta olmak üzere kurum faaliyetlerini görüştük.” ifadelerini kullandı.
Vali Serdengeçti, konuşmasını Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu çalışanlarına ve katılımcılara teşekkür ederek tamamladı.
Açılış konuşmalarının ardından yetkililer tarafından il genelindeki Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu faaliyetleri ve yatırımları hakkında detaylı bir sunum gerçekleştirildi.
Sunumda; kırsal kalkınma potansiyeli, sağlanan hibeler ve kurum faaliyetleri gibi önemli konulara yer verildi.
Yapılan sunum ve alınan kararların ardından katılımcıların soruları, katkıları, görüş ve önerileri dinlenerek toplantı sona erdi.



Üniversitemiz Şebinkarahisar Yerleşkesi Arazisine Güneş Enerjisi Santrali Kuruluyor
KADIN DOSTU KENTLER
“DÜDÜKÇÜLERLE FIRÇACILARIN SAVAŞI” SAHNE ALIYOR
Valimiz Sayın Mustafa Koç’un Polis Teşkilatının 181. Kuruluş Yıl Dönümü Mesajı
BİLGİ YURDU TÜRK SANAT MÜZİĞİ KOROSU SUNAR;
İSTANBUL’DA ‘BULANCAK’ HAVASI ESECEK!
Bulancak’a Dev Spor Yatırımı: Salon ve Yüzme Havuzu Geliyor
