Giresun Sanat

ÜNİVERSİTEYE YETENEK SINAVLARI İÇİN GENÇLERE FIRSAT

ÜNİVERSİTEYE YETENEK SINAVLARI İÇİN GENÇLERE FIRSAT
8 kez
14 Temmuz 2024 - 18:44
Giresun Kent Konseyi, genç yetenekleri desteklemek amacıyla üniversiteye yetenek sınavlarına hazırlık kursu düzenliyor.
Ücretsiz olan bu etkinlik, öğrencilerin akademik başarılarıyla birlikte sanatsal ve kültürel becerilerini de öne çıkararak gençleri desteklemeyi hedefliyor.
BESYO parkur ve resim alanlarında ki hazırlık kursuna Giresun Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi’nin de destek verdiği bildirildi.
Yetkililer yapmış olduğu açıklamada, gençlerin bu fırsatı kaçırmamalarını ve söz konusu tarihler arasında başvuruların yapılmasını isteyerek, eğitimlerin alanında profesyonel kişiler tarafından verileceğini söyledi.
Katılmak isteyenlerin belediye ek hizmet binası 3. katında bulunan Kent Konseyi’ne 16-22 Temmuz tarihleri arasında başvuruda bulunabileceği, 0454 210 28 33 nolu telefondan ise daha detaylı bilgilerin alınabileceği bildirildi.
Bir 9 kişi ve yazı görseli olabilir
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...