
Giresun Belediyesi, şehir genelinde estetik ve güzelleştirme çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.
Özellikle orta refüjlerde ve sahil kenarında yapılan ot temizliği, kentin modern ve estetik görünümüne katkı sağlarken, yeni çiçek dikimleriyle de şehre yeni görsellik kazandırılıyor. Çalışmalar, şehrin dört bir yanında titizlikle yürütülerek, yeşil alanların bakımı ve çevre düzenlemesi açısından büyük önem taşıyor.
Giresun sahil bandında gerçekleştirilen temizlik çalışmalarıyla, vatandaşların yürüyüş yaptığı ve vakit geçirdiği alanlar daha temiz ve düzenli hale getiriliyor.
Orta refüjlerdeki yabani otların temizlenmesiyle ise hem estetik bir görünüm sağlanıyor hem de trafik güvenliği açısından önemli bir adım atılmış oluyor.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, çalışmaların yalnızca belirli bölgelerle sınırlı kalmayacağını, şehrin tüm mahallelerinde aynı titizlikle devam edeceğini vurgulayarak, modern ve yaşanabilir bir şehir hedefi doğrultusunda tüm birimlerin koordineli bir şekilde çalıştığını ifade etti.





















“Sadece Bişeysormolog”
Prof. Dr. Erol Murat Yıldız’a Devlet Resim ve Heykel Yarışması’ndan Sergileme Ödülü
BELEDİYE OTOBÜSLERİNDE KARTLI SİSTEM DÖNEMİ BAŞLICAK
PIRIL PIRIL BİR ŞEHİR İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Denizlerde Genel Av Yasakları 15 Nisan’da Başlıyor
Ekmekte yeni zamlı fiyatlar..
SELDEĞİRMENİ MAHALLESİ’NDE BETON YOL ÇALIŞMASI TAMAMLANIYOR
