Giresun Sanat

MADDE MADDE

MADDE MADDE
Gürsel EKMEKÇİ( gursel@sanatlayasam.net )
4 kez
23 Ekim 2024 - 23:42
1) ilkin; “abd’nin bizim şu coğrafyada iktidar belirleme gücü bitmiştir”, ana düşüncemi anımsatayım..
2) bunun en belirgin örneği 15 temmuz kalkışması gecesi yaşandı.. yurdumuzda iktidarı kimin sürdüreceğine hulusi akar karar verdi.. nedenini hiçbi zaman bilemeyeceğimiz tamamen bireysel bi inisiyatif idi bu.. paşa, tayyip erdoğan’ı satmadı.. paşa, cemaati seçmedi.. oysa, her iki tarafa da eşit yakınlıkta olduğunu bilmemek için geri zekalı olmak gereklidir..
3) elinde 3 ana “oyuncu” mevcuttur abd’nin.. cemaat, pkk ve liberal & dönek dangalaklar.. ortak özelliği Türkiye Cumhuriyeti düşmanlığı ve Atatürk karşıtlığı olan bu üç gücü tekrar tekrar yazmamın da gereği yoktur.. hayatım bunları yazmakla geçti..
4) ben bilemem, fetullah’ın sonrası elbette planlıdır.. veliaht kim olacak, görev paylaşımı nasıl olacak, bu anlamda her türlü vasiyet elbette dün itibariyle yürürlüğe girmiştir..
5) bu sürecin başlangıcında abd’nin “bekle gör” politikası izleyeceği, daha çok pkk ile yol alacağı öngörülebilir.. bakınız, başladı bile açılım sözcükleri, öcalan’a ev hapsi cümleleri..
6) cemaatin buna direneceğini düşünüyorum.. bu, çok paralı ve devasa örgüt, rol çaldırmak istemeyecektir.. yeni bi darbe girişimi bekliyorum..
7) bu kez, memleketteki tüm cemaat ve tarikatların el ele vereceği olasıdır.. ve elbette yine emir komuta zincirinin başındaki şahsın “kalıbına” bağlıdır her şey.. gece yarısı atacağı bi imzaya bakar..15 temmuz acemilikleri bi daha yaşanmaz..
😎 işin hazin yanı; şuan genelkurmay başkanı kimdir? vallahi bilmiyorum ben? o kadar ki silik bi isim.. yani son kararı verecek kişi bile diğil o adamcağız?
9) işin güzel yanı; Türkiye Cumhuriyeti unsurları her yerdedir.. her ayrıntıya hakimdir.. iktidar yok hükmünde olsa da Türkiye Cumhuriyeti Devleti dimdik ayaktadır..
bekleyelim, görelim..
tut ki devletin bekası bizlerin de can vermesini gerektiriyo olabilir..
2024 yılının Kuvva-i Milliyecileri olarak aslanlar gibi ölelim..
bakın bu saat oldu uyumuyorum..
bilen olur bilmez olur, elimde telefon, üzerim giyinik, vatanım için nöbet bekliyorum..
yaşasın Mim-Mim ruhu!
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...