Eğitime Ara Verilen İlçeler ve Okullar Açıklandı
Giresun İl Merkezi:
Merkez ilçeye bağlı köy okullarında eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verildi. İl merkezindeki okullarda eğitim devam edecek olup, taşımalı eğitim kapsamındaki öğrenciler idari izinli sayılacak.
Eğitime 1 Gün Ara Verilen İlçeler:
Alucra, Çanakçı, Çamoluk, Şebinkarahisar ve Dereli ilçelerinde kar yağışı ve buzlanma riski nedeniyle tüm eğitim kademelerinde 1 gün süreyle eğitime ara verildi.
Köy Okulları ve Taşımalı Eğitimde Ara Verilen İlçeler:
Espiye: Köy okullarında eğitim öğretime ara verildi. İlçe merkezindeki okullarda eğitim devam ederken, taşımalı eğitim kapsamındaki öğrenciler idari izinli sayılacak.
Yağlıdere: Üçtepe Beldesi, Sınır Köyü ve Yeşilpınar Köyü’ndeki okullarda eğitime ara verildi. İlçe merkezinde eğitim devam edecek; taşımalı eğitim öğrencileri ise idari izinli sayılacak.
Bulancak: Aydındere ve Kovanlık Beldeleri ile Ahurlu, Bayındır, Elmalı ve Tandır Köylerindeki okullarda eğitim 1 gün süreyle ara verildi.
Görele ve Piraziz: Köy okullarında eğitime 1 gün ara verildi. Görele ilçe merkezi, Çavuşlu beldesi ve Piraziz ilçe merkezinde eğitime devam edilecek olup taşımalı eğitim kapsamındaki öğrenciler 1 gün idari izinli sayılacak.
Güce ve Doğankent: İlçede eğitim öğretime devam edilecek olup, taşımalı eğitim kapsamındaki öğrenciler idari izinli sayılacak.
Diğer ilçelerde eğitim öğretim normal olarak devam edecek.
Kar yağışı ve buzlanmanın yol açabileceği risklere karşı vatandaşların dikkatli olmaları, zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmamaları önem arz etmektedir.





BAŞKAN KÖSE,
Valimiz Sayın Mustafa Koç,
Kadir Gecesi’ne Özel İftar Programı
Başkan Sıbıç: “Kadir Gecesi’nde Gönüllerimizi İyilikle Dolduralım”
BAŞKAN ARIŞAN’DAN KADİR GECESİ MESAJI
Semazen Gösterisi
BAŞKAN KÖSE’NİN KADİR GECESİ MESAJI
